nu är det fest!

Hej alla bloggläsare:)
som sagt nu blir det fest,vi ska snart iväg till en kompis på en förfest.
senare blir det bistrobar det är I <3 rnb, det ska nog bli kul!
kan berätta om vad jag ha gjort idag, först va jag på min praktik med amanda det va rätt lugnt;)
senare blev det stan, först blev det en fika på café corner sen mötte vi jenny, gick en runda på stan sen mötte jag simon vi gick också runt å kollade, bytte min väska idag för den va sönder & köte ett skärp också(ett midjeskärp) väldigt nöjd! köpte också benvärmare, väldigt fina!
& nu sitter vi å dricker lite snart blir det iväg till festen:)

PUSSpåER<3

för mycket?

Anna Anka.

Anna Anka
,som  tidigare hette Åberg och senare Yeager.
Hon föddes 28 april 1971 i Polen, är en svensk fotomodell, skådespelare och författare. Hon är sedan 2008 gift med sångaren och låtskrivaren Paul Anka. Hon har en dotter, Ellie, född 2002, från ett tidigare äktenskap och en son, Ethan, född 2006, med Paul Anka. De bor nu i Los angeles i Kalefornien.

Hon flyttade till USA år 1993 efter att ha tävlat i skönhetstävlingen Miss Hawaiian Tropic. Förutom en del uppdrag som fotomodell hade hon en statistroll i filmen Dum & dummare (1994) där hon spelar en svenska i bikini som kliver av en buss och säger "Hej allihopa" och "Hejdå". Anna hade också små statistroller i avsnitt av Baywatch. Hon har påstått att hon kom på andra plats i Fröken Sverige 1994 där hon skulle ha förlorat mot Domenique Forsberg, något som visade sig vara en bluff. Hon har inte ens deltagit i den tävlingen, utan endast i den lokala tävlingen Fröken Skåne, dock utan att hamna bland de främsta tre. Anna Anka har också haft mindre roller i Sylvester Stallone-filmen Specialisten och Wesley Snipes-filmen Drop Zone.

Hon har senare arbetat som tränare på gym och har även gett ut en träningsbok med titeln The 30-minute pregnancy workout book. Anka var under en månads tid gift med Louis Yeager; därav efternamnet som hon hade fram till giftermålet med sångaren Paul Anka. Anka var gäst hos Fredrik Skavlans talkshow Skavlan i ett avsnitt som sändes i både svensk och norsk television den 25 september 2009.

I september 2009 är Anna Anka en av huvudpersonerna i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3.

Alla snackar om henne, ja hon är en cool tjej men hon får för mycket uppmärksamhet,tycker jag.
eller vad tycker ni?



komentera nu:)


PusspåER<3


måndag:)

hej alla:D
idag ha jag varit i skolan  det va helt okej faktiskt:)
nackdelen med idag va att det regnade..
känns som jag inte ha något å skriva om just nu men uppdaterar senare om något kul.
funderar på ett inlägg om fru anka:D


PUSSpåER<3

27 september(:

Hej alla:D
igår blev det lite fest;)
bestämde mig för att lämna förfesten & dra å festa med Simon å dom i Smedby.
Linnea följde också med men det va ingen fest där eller dom festade inte så vi bestämde oss för att dra till stan, tog ett tag innan man fixade någon som kunde köra men vi kom till slut till stan. då blev det palace, det va helt okej där(inte för mycket dricka denna gången) kom väl hem runt halv 3.
är så seg idag men så är det om man ha druckit..

Måste plugga idag men känner inte riktigt för det..
fåse om jag gör det;)


ha det bra alla:D

PUSSpåER<3

Lördag

Hej alla:D
igår jobbade jag från 10 till kl.1 det va kul fast det va mycket tjaffs å dom flesta ville komma in gratis! en kille skrek på mig rejält om att han hade ingen stämpel men att "vakten" hade sagt att han skulle gå in å ta en från mig för han han inte hade fått en, då sa jag det kan jag inte göra, han stod å skrek så jag ropade på vakterna men den arga kille vann, han fick gå "gratis" .. där blev man sur!
Efter jobbet så va jag lite på palace en stund sedan drog jag till bistro & träffade lite kompisar sen drog vi hem runt halv 3:) en trevlig+nykter kväll ! å många + i kanten igår:D

nu ska jag till söderåkra å kolla på fotboll:)



PUSSpåER<3

Nice dag:)

Hej alla:D
soft dag på praktiken idag igen(y)
varit en riktigt mysdag idag,kollar på ikea å alla dom affärerna där, blev kär i ett kök på ikea som jag bestämde mig för att ha sen när jag flyttar hemmifrån(a) hihi
blir att jobba ändån ikväll ha inget emot det alls:) tycker det är kul !

nu ska jag fixifix en massa;)

PUSSpåER<3

äntligen fredag:D

Hej alla:D
Idag är det fredag,känns jätteskönt men nu när jag sitter tänker lite så kommer jag inte få sova något i helgen..
gick upp kl6 idag imorgon upp kl4 sedan åka iväg kl6. sedan när jag kommer tillbaka så bli det kanske lite fest:) kommer vara helt slut, kommer vilja åka hem till min säng å sova;)
Måste säga till my boss att jag inte kan jobba ikväll bli ju lite jobbigt om jag jobbar till kl.1 på natten sedan hemma runt halv 2 sova en och halv timme sedan upp kl.4. kändes för tungt så jag skippar jobba ikväll..
snart ska jag till praktiken med amanda(:

jag skriver ikväll istället.


PUSSpåER<3

ska jag?

Hej alla:)
Idag ha jag varit på praktiken det va nice, slutade kl.12 fast när jag kommer hem så va det låst å lilla emelie ha ingen nyckel;)så fick vänta på mami i 45 minuter men tvingade hit en kompis å vänta med mig sålänge,så farligt va det inte ändån!
Nu ha jag precis kollar på idol, va ha hänt med folket? brukade va så bra sångare innan ju? det va typ 3-4 stycken som jag då tycker va bra å då gillar jag dom flesta som kan hålla tonen å hela den grejen men idag va det kattastrof!!(om det stavas så?)
Men iaf till ska jag?
Jag ha funderat nu någon vecka om jag ska klippa mig pach(alltså kort där bak å rätt så långt framme då) sedan slinga mitt hår i mörka blonda slingor, men vågar jag det?
det är frågan det, & nu ha jag typ barbieblont hår & axellångt hår ! jag vill ha långt hår men jag vill också förändra mig men få tänka mer på detta, ni få gärna ge mig tips, kommer uppskattas:D

Nu blir det att fixa lite till med mitt hår, ha haft hårinpackning i håret för jag färgade håret i förgår(bara utväxten dock) men tycker ändån att mitt hår blir slitet & jag klippte topparna nyss men nu känns håret ganska bra.
ha sån bad hairday idag!!! så tråkigt.


PUSS på ER<3

tröött

Hej alla:)
känns att jag gick å la mig kl halv 1 igår helt slut idag:S
idag ska jag till praktiken & amanda ska också dit hennes första dag:)
kommer bli nice, skriver när jag kommer hem istället är så trött så vet inte vad jag skriver..



PUSS på ER<3

Onsdag

Hej alla bloggläsare:)
Igår va jag ju hemma, mitt huvud höll på att sprängas:/
men idag är det lite bättre så då blir det praktiken snart!
Pluggade en massa igår iaf för jag kände att annars gör jag inte det alls;)
Tidigt idag på morgonen kom min kusin Jonte som är 7 år hit för mamma ska passa honom:)
kan säga att mina katter är aströtta för jonte ha busat med dom i en timme eller något;)
jag drar nog kvart i 9 & nu står min kusin å tjatar om att han vill spela super mario, det ska han få snart när jag är klar:)



PUSS på ER<3

Hiss eller diss?

Kändisdjungeln?
det alla snacka om, så varför ska jag inte skriva lite om kändisdjungeln;)
Jag själv tycker inte att det ser så hårt ut att vara där plus att det är typ b-kändisar som är där,hade varit kul om det va dom största kändisarna i Sverige, ha börjar gilla kändisdjungeln ändån för Jannicke är med, hon är så grym & rolig;)
fast jag tycker om utmaningarna/tävlingarna dom har & att dom verkligen gör det. jannicke när hon va instängd i dendär kistan full med ormar å skalbaggar å sånt plus vatten, att hon klarade det, en sak jag aldrig skulle göra! inte ens om jag fick pengar direkt efter det, no no för kräsen är jag allt;)

så hiss eller diss?

jag tycker mittimellan:)





Idol !!
Där Laila Bagge,Anders Bagge & Andreas Carlsson sitter i juryn, och bedömmer om svenska folket kan sjunga eller inte.
Gillar denna juryn mer än den första, inte för att säga att dom är snällare, utan dom kan vara både snälla & elaka på ett bra sätt. Dom är goa männsikor som förstår humor.

Inte ens fråga om det är en hiss eller diss, HISS:)








Roast på burns

-Elak men kärleksfull hyllning av kända svenskar

Ett program där svenska komiker "dissa" varandra rejält & det är kul faktiskt!
Panelen består av Petra Mede, David Batra, Magnus Betnér och André Wickström. De får dessutom sällskap av ytterligare komiker som är speciellt utvalda för att kunna driva med veckans roastoffer.  Bland dessa ser vi Johan Rheborg, Sissela Kyle, Soran Ismail, Felix Herngren, Cecilia Frode, Fredrik Andersson, Fredrik Wikingsson, Hasse Brontén, Martin Soneby, Kristoffer Appelquist, Özz Nujen och inte minst Peter Wahlbeck som roastar både den ena och den andra.
Såg ett avsnitt på datorn förra veckan då Petra Mede roastade Pernilla Wahlgren, till en början va det roligt men mot slutet började Petra skämta om Pernillas förra man som ha misshandlat henne svårt i flera år, hon sa något i denna stilen: typ att hon förtjänade att bli misshandlad av hennes förra man.
Jag tycker det är absurt!!! tycker inte om de skämtet, Petra sjönk lite i mina ögon där!
Fast skrattade igår när jag kollade på programmet när Petra skämtade för hallå hon är ju rolig men ibland så går komikerna för långt! det är en sak dom måste tänka på!!!

Hiss eller diss?
Hiss när dom inte går för långt!
Diss när dom går för långt!
Men annars väldigt roligt program, som går på kanal 5 !






så skriv va ni tycker om dessa program, hiss eller diss helt enkelt!

PUSS på ER<3

så slööö

Hej alla:)
som sagt jag är slöö idag, i skolan va jag så trött å hade ont i huvudet,orkade knappt göra något..
när jag kom hem åkte vi till mormor till sjukhuset,hon kommer hem imorgon(y) asbra:)
ha prov imorgon ha pluggat lite men orkar knappt plugga, vet inte vad det är med mig:S
inte så pepp att göra läxor eller något som ha med skolan å göra, längtar till min praktik!!!
amanda ska börja på min praktik på onsdag, väldigt trevligt tycker jag:D då kan vi flumma runt där tillsammans;)
tänkte på att jag fick ett erbjudande att följa med till köpenhamn i helgen men jag sa nej för kände nog inte för att vara ensam tjej å fick inte med mig någon tjejkompis dit men nu ångra mig allt, men vi ska åka ett gäng kanske nästnästa helg det kommer bli kul,känner att man behöver dra iväg lite på en wekendresa eller något sånt, trött på kalmar,fast hade rätt kul i lördags förutom att jag fick blackout, tro nog att det blir kul att sticka iväg för då festa man på ett annat sätt & man behöver inte oroa sig för att komma hem för vi kommer bo nära å så:)
I helgen blir det ullared med mamma,jossan & madde, kommer nog bli kul det med, kvällen få det bli fest hoppas jag,haha fan va jag vill festa;)
vill inte att det ska vara höst redan nu, vill ha sommar å varmt å uteservering:)
men det goa med hösten är ju modet:D
stövlar,stickade tröjor,gulliga halsdukar & vantar:D me LIKE.
ne nu få jag skärpa mig å börja plugga annars bli det är fett stort IG på de provet å de vill jag absolut inte.

så ha det bra alla bloggläsare:D

PUSS på ER<3


måndag.

Hej alla:D
gick upp kl.7 å nu är jag typ klar men åker inte bussen förens en timme,asskönt:)
ha tre lektioner idag så det är ganska soft.
men jag skriver när jag kommer hem från skolan:)

PUSS på ER<3

tråkig söndag.

Hej alla:D
förlåt ha inte uppdaterat sen i fredags men glömmer bort ibland att jag ha bloggen.. shame on me;)
igår då va jag först på stan med simon & jossan det va trevligt:)
efter det så blev det förfest hos sofi amandas syster, det va kul ! inne i stan va vi först på bistro sedan blev det palace, å jag kommer inte ihåg något sen halv 1 kanske:/ synd om mig! förlåt alla om jag va jobbig!
hade kul den tiden jag kommer ihåg;)
idag ha jag varit på sjukhuset hos mormor, va där typ i några timmar, kollade på tv å satt å snackade:) mormor blir bara bättre å bättre(y) ASBRA!!!

är så tröööttt så det blir väl kolla dendära filmen kl 9 sedan sova, kommer inte orka se den.






PUSS på ER:)<3

work tonight;)

Hej alla:D
Idag va jag på min praktik en timme typ;)asgutt(y)
jag gick hem från stan för det va så fint väder, när jag kom hem så åkte jag å mamma till sjukhuset till mormor, hon opererades igår men hon mådde sådär idag:/
när jag kom hem så somnade jag på soffan typ i flera timmar:S när jag vaknade va jag typ assur,haha!
men nu är jag glad igen,ha precis fixat mig å sånt, nu dricker jag kaffe så jag ska orka jobba ikväll är fortfarande trött.. men nu ska jag softa lite drar nog runt 9:)


Ha det bra alla :D

Xoxomli<3

:(

hej alla
min mormor ligger på sjukhuset:( brutit lårbenet.
tycker så synd om henne!
hoppas allt går bra nu när hon operara sig:)
varit på sjukhuset två gånger idag å hälsat på iaf:)
bli att gå på praktiken imorgon, sedan jobba på kvällen på palace,so be there;)


nu håller vi tummarna för mormor<3


xoxomli<3

trööög morgon.

Godmorgon alla:)
gick upp kl.7 men är fan inte pigg än:/
kollar på vakna med the voice nu,katrin gästar just nu som hon gör varje torsdag kl halv 9:)
tycker hon är ascool tjej!
måste se vakna imorgon med,kissie gästar. gillar inte henne men måste se ändån!
eller gillar å gillar? hon spelar jue för hon vet precis hur hon ska göra för att göra reklam för sin blogg,ju mer folk hatar,desto mera läser dom;)
så är det!

nä ska kolla nu på vakna med the voice

xoxomli<3

chillidill:)

Hej alla:D
idag ha jag varit på min praktik,va inte så mycket å göra så slutade halv 1.
då drog vi till öland, där jag köpte ett par skor, höstskor! dom va ganska fina tycker jag allt.
måste plugga nu,ha lite grejer att göra.. så trååkigt!
är redan skoltrött!


skriver nog senare,kan ju lägga upp lite bilder sen;)

xoxomli<3

godmorgon!

Är så tröööööött.
vill sova hela dagen!
började lyssna på ljudboken män som hatar kvinnor men kunde inte lyssna mer än halva cdn typ för jag lyssnade inte på berättelsen;P så stängde av å somnade,aja få sova när jag kommer hem & lyssna på ljudcdn(;
för snart ska jag till praktiken.
vet inte när jag slutar men hoppas tidigt!


xoxomli<3

lite bilder:)


min söta kusin jonte:)<3 (min mamma pratar i bakrunden)haha



jag i min fina nya tröja:)



;)








Peace&Love Poeple <3

det blev en bra dag iaf:)

Hej alla:D
som jag skrev förut så blev det lite fel på morgonen.
men när jag väl kom till skolan så sa min lärare att vi inte behöver vara i skolan utan kan plugga hemma! jag hade typ stressat i onödan men vi gick på lunch iaf sedan blev det stan med amanda! hittade en asgosig kofta på gina & ett par byxor(ljusblåa lee) snygga faktiskt,brukar inte hitta byxor. köpte nagellack också,rött:D så nu ha jag målat mina naglar!fintfint:)
Ikväll gott folk,missa inte andra avenyn & idol om ni gillar det, för det gör jag, tycker det är kul att skratta åt folk som sjunger dåligt;)

jao,nu ska jag käka sedan iväg!


hörs imorgon,

xoxomli<3

Otur eller vad?

försov mig idag, ställt klockan på kvart i 6 men stängde av det å somnade om.
sedan ringer det som tur på hemtelefonen så jag vaknar!!m men ändån ha ju försovit mig!
Mamma kunde inte köra mig, å robban hade inga pengar ute till bussen så jag tänkte jag går till berga centrum & tar ut pengar och tar bussen halv 9, men när jag ska ta ut pengar så tar automaten mitt kort:S alltså ha hunnit slå in kod å summa å att jag ville ha minneslapp!! så inga pengar inget kort! så går hem igen,tänkte att jag kunde gå till skolan ändån,ganska fint väder men så kom jag på att banken ha bara öppet till klockan 4 å då slutar jag skolan så jag väntar hemma till10 så ta jag ut pengar sedan dra till skolan!
detta kallar jag otur! fan va jag stressade..

det va min moergon det!

skriver senare:)

xoxoMli<3

bilderna ha kommit;)

haha,i sommras blev jag å min kusin fotade av en fotograf:)
va tycks?;)

13 september

Hej alla:D
förlåt men ha inte uppdaterat på några dagar:/
I torsags va det insparken på vallen, väldigt rolig kväll faktiskt! jag drack inte men man kan faktiskt ha kul utan alkohol;)
I fredags så va jag ledig på dagen så då va jag barnvakt åt min söta kusin alexander, med mamma & jossan fast vi va hos mormor:) märks att jag inte är van vid barn, är livrädd så fort han springer på tomten;P alltså han är 1år å några månader!
På kvällen jobbade jag på Palace, premiärdagen:)
det va kul, många utbytesstudenter som va där, många italienare. så man hade något å kolla på iaf;) fett snygga!
Igår va jag på fotboll i mönsterås, finns nog inget å säga om den matchen..
på kvällen stack jag på en förfest ganska nära mig:) där jag va med matte! hade ganska kul igår vi drog in runt 11 till pipes där vi satt till 1 sedan gick vi & åt;) sedan hem!
Idag blir det mycket plugg, känner verkligen inte för det!!!! men måste..


















XoxoMli<3

godmorgon alla glada!;)

haha hej:D
är på bra humör idag, värsta glada morgonhumöret;)
känns bra! snart praktik eller aa kl 9 så jag fattar inte varför jag gick upp så tidigt,gick upp kl6;)
aja nu är jag typ klar & väldigt pigg! efter praktiken ha jag lite saker i stan jag måste fixa å så
vet inte när jag kommer hem men ni få gärna ringa/smsa :)


Xoxo Mli <3

Life's a game but it's fare-

I break the rules so I don't care;)
Asbraaaa låt! Rihanna ft jay-Z & Kanye West-run this town!
idag försov jag mig, men kom  inte försent till skolan utan stressade nästan ihjäl mig innan;P
skolan va väl helt okej!
denna dagen ha varit seg & tråkig,helt gråååå dag!!!!!
vet inte varför men jag är absolut inte på humör för mycket!
så därför blev det tvtittande först när jag kom hem, 90210 !! (den äldre serien)
Runt 6tiden bestämde jag mig för att gå ut å gå,men det blev att jogga!
ashärligt faktiskt,inte för kallt å inte förvarmt,perfekt typ:)
kom hem sedan då blev det mer tv,haha!
& nu ska jag lägga mig i min säng som jag ha legat i dom närmaste tre timmarna å kolla BB!
& försöka sova:)

Sovmorgon imorgon till kl 12:D

XoxoMli<3

godmorgon

Åh är så trött!!! men ska till jobbet snart!
då vaknar man till iaf!
vet inte riktigt när jag slutar,men uppdaterar när jag kommer hem:)

xoxoMli<3

shit va bra!!

Hej alla:D
Min katt är tillbaka, helt sjukt! han va borta i 5 dagar! han låg under en bil på parkeringen, vilken jävla tur att mamma gick med på att köra mig till ica annars hade vi inte hittat honom! men när vi tog upp honom så duschade jag honom för han luktade olja eller något, sen luktade han gott så jag kunde röra honom;)
iaf är asglad för han är hemma för han är min favorit:)
det känns att vi bara går två dagar i veckan i skolan, vill gå iaf tre dagar! inte för att jag ogillar min praktik, men det känns som man knappt hinner träffa alla och hinna med allt!
Jusde kan skriva om vårat projektarbete:D vi är en grupp på 5 tjejer som är:jag.Amanda,Ida,Fia och linnea, vi ska fixa en fest för alla treor på skolan typ som en avslutningsfest fast här få man festa:D så vi ska fixa lokal,musik,snacks/mat. tro det kommer bli kul, vi gjorde en marknadsundersökning i skolan vilka som ville komma på festen och dom flesta ville:D
så det är vårt projektarbete/UFföretag!
& nu sitter jag å dricker kaffe & lyssnar sönder pitbull-hotelroom :D fett bra låt, älskar pitbull!!!!
Jobbar ikväll på vallen, så gott folk ut å festa ikväll:Dkul när det är mycket folk:)
Ledig imorgon,fåse vad som händer då! söndag jobbar jag på hotellet!





godmorgon alla:)

drömt massa mardrömmar inatt så va helt rädd när jag vaknade men skönt att det bara va en dröm:)
idag ha jag min första dag på praktiken,ska ta bussen som går halv 9.
hm vet inte vad jag ska skriva & jag är så trööööttt!!!! vill bara sova! så jobbar jag ikväll till halv1 så få väl ta sovmorgon imorgon:)
skriver nog när jag kommer hem!


XoXoMli<3

jag går i ide!!

Hej alla!
tro jag ska gå i ide som alla björnar gör på vintern, asgutt ju,sova hela vintern.
då det är kallt & tråkigt ute!
men man kan inte gå i ide för då missar man mycket;)
ska snart till skolan, går till kl.4!
jag skriver när jag kommer hem!


xoxomli<3

RSS 2.0