för mycket?

Anna Anka.

Anna Anka
,som  tidigare hette Åberg och senare Yeager.
Hon föddes 28 april 1971 i Polen, är en svensk fotomodell, skådespelare och författare. Hon är sedan 2008 gift med sångaren och låtskrivaren Paul Anka. Hon har en dotter, Ellie, född 2002, från ett tidigare äktenskap och en son, Ethan, född 2006, med Paul Anka. De bor nu i Los angeles i Kalefornien.

Hon flyttade till USA år 1993 efter att ha tävlat i skönhetstävlingen Miss Hawaiian Tropic. Förutom en del uppdrag som fotomodell hade hon en statistroll i filmen Dum & dummare (1994) där hon spelar en svenska i bikini som kliver av en buss och säger "Hej allihopa" och "Hejdå". Anna hade också små statistroller i avsnitt av Baywatch. Hon har påstått att hon kom på andra plats i Fröken Sverige 1994 där hon skulle ha förlorat mot Domenique Forsberg, något som visade sig vara en bluff. Hon har inte ens deltagit i den tävlingen, utan endast i den lokala tävlingen Fröken Skåne, dock utan att hamna bland de främsta tre. Anna Anka har också haft mindre roller i Sylvester Stallone-filmen Specialisten och Wesley Snipes-filmen Drop Zone.

Hon har senare arbetat som tränare på gym och har även gett ut en träningsbok med titeln The 30-minute pregnancy workout book. Anka var under en månads tid gift med Louis Yeager; därav efternamnet som hon hade fram till giftermålet med sångaren Paul Anka. Anka var gäst hos Fredrik Skavlans talkshow Skavlan i ett avsnitt som sändes i både svensk och norsk television den 25 september 2009.

I september 2009 är Anna Anka en av huvudpersonerna i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3.

Alla snackar om henne, ja hon är en cool tjej men hon får för mycket uppmärksamhet,tycker jag.
eller vad tycker ni?



komentera nu:)


PusspåER<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

kvak kvak kvak kvak spola ner ankan på toa

2009-09-30 @ 17:59:31
Postat av: mli

ja så kan man också tycka;)hon är lite uttjatad!

2009-09-30 @ 20:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0