söööndag!

hellu:)
helgen ha varit helt okej.
förutom en sak, å det är att jag hatar att jag är så "snäll" då menar jag inte att jag är snäll så utan att jag ger mig å förlåter.. denna gången ska jag absolut inte göra det. är så sur å besviken just nu så det går inte att beskriva med ord.

annars så ska jag plugga å dra iväg å köpa mat.

yes det va allt,sorry att det blev sånt kort inlägg. men ska uppdatera om något roligt snart:)



PusspåER<3

de är dax för fredagsmyyyys;)

nae inget fredagsmys ikväll, men där emot blir det lite ferre:)
kör som vanligt en liten förfest här sen blir det utgång!
märker hur jag bara uppdaterar på helgerna å det är inte bra för man måste skriva varje dag oavsett om det inte är något roligt som ha hänt.
så jag ber om ursäkt ska bli ändringar på detta.
denna veckan ha varit helt okej, ha bara varit ovanligt trött å tjurig men jag vet varför ha haft världens pms..  men inte nu längre för nu är jag glad, ska strax till praktiken å Lillis ska följa med mig som min högra hand;) efter skolan så ska jag gå en runda på stan, tänkte hitta jeansleggins eller vanliga..
kanske ska köpa någon tunika/klänning men troligtvis blir det något långt linne å jeans ikväll för kallt för att se fancy ut ikväll !
snart ska jag väcka min bror å lillis det är bara jag som går upp så tidigt i detta hus;)
hur skönt som helst att gå upp tidigt å det är tyst å lugnt, sen sätta sig å titta på vakna med the voice med kaffen i handen, det bästa på morgonen.


på lördag vill jag gå på bio, är det någon/några som är på?
vill gå på Farsan om det ha varit biopremiär på den än;)
ne men hör av er gott folk, sms mig så bokar jag:)


nu måste jag väcka idioterna;)


PUSSpåER<3

beyonce ft. lady gaga- videophone


nu var helgen över!

HAllUu:)
eller godmorgon, jag är så förskyld å jag hostar å nyser hela tiden.. men får skylla mig själv som springer ute hela tiden;)
jahopp kan berätta lite om helgen, i fredags va jag ledig på dagen å jobbade på kvällen så på dagen gick jag å linnéa å lillis på stan en stund.
På kvällen blev det lite förfest hemma hos mig tjejerna drack å jag drack mitt kaffe;) hade kul ändån.
det va faktiskt jättekul å jobba i fredags, va ju så länge sen jag jobbade kväll:)
händelserik kväll iaf;)
På lördagen blev det förfest hemma hos mig med några tjejkompisar, väldigt rolig förfest, vi spelade twisteer det gick faktiskt bra för att vara så onyktra som vi va;)
utgången va väl också bra,det blev the trend som det brukar bli på lördagarna!
igår blev det plugg å chill hemma. hände inte alls mycket igår.

ikväll få ni inte missa Paradise hotel ;)

PUSSpåER<3



Godmorgon!

Hellu:)
ställde klockan på 6 men gick upp halv 7 trodde först jag hade försovot mig länge som jag brukar göra men det hade jag inte:)
kollar just nu på vakna med the voice å dricker kaffe ska till praktiken om mindre än 50minuter!
tänkte på en sak gott folk, va skulle ni säga om jag sökte till nästa säsong av paradise hotel?
skriv va ni tycker:)
värt ett försök att söka iaf, en på miljonen att man kommer med;)


Pusspåer<3

andra avenyn

hallu bloggen:)
shit va det hände grejer i dagens avsnitt!!! det ordet dom använde mest va ju tönt! haha! så hatiska dom ha blivit.
men ha märkt att jag ska inte skriva om vad som händer i programmen här i bloggen för vissa kollar inte samma dag dom sänds så jag skriver bara att det va ett bra avsnitt å spänande:)

idag va det praktik å det gick bra!
ska duscha nu sedan blir det att sova.
skriver imorgon!


PUSSpåER<3

Hiss eller diss?



Snabba cash” – en självständig version av Lapidus bästsäljare – har svensk film fått sin första thriller på länge som håller internationell klass. På klassiskt vis kretsar den kring den ”stora stöten” som ska göra alla inblandade lyckliga och oberoende. Tempot, det effektiva, tveklösa berättandet, är med några få väl utdragna jaktscener, oklanderligt genomfört. Ett annat stort plus är det säkra ögat för miljöerna.Regissören Daniel Espinosa (”Babylonsjukan”) tycks lika bekväm på överklassfesterna som i miljonprojektens loftgångslägenheter där Jorge gömmer sig – eller hemma hos de kedjerökande medlemmarna i juggemafffian. Det är intressant och rätt avslöjande att se hur elegant ”Snabba cash” låter de bägge världarna spegla varandra. I överklassen sänker man varandra med ord i stället för med knytnävar och skjutvapen. Men förhållandet till pengar och droger tycks nästan detsamma. Att en stor del av dialogen antingen är på spanska eller serbiska är också autenticitetsskapande.
Källa:DN !

har hört att den är bra & dålig men kan inte dömma förens jag har sett den:)




Efter den nattsvarta ”Leo” är Josef Fares tillbaka i komedifacket. Nya filmen har skräddarsytts för pappa Jan Fares och handlar bland annat om far-son-relationer.
den verkar vara jätterolig har ju bara sett trailen men det räckte för att jag ville se denna filmen, sen älskar jag josef fares filmer!






snart on my way till min praktiken:))

Pusspåer<3

back on track

Hellu bloggen:)
idag ha jag varit i skolan, det gick fint. så tråkigt väder bara..
nu känner jag att jag ska köra järnet månaderna som är kvar i skolan! å satsa 110%
så då menar jag att det blir inte så mycket fritid som jag brukar ha utan ska fokusera:)
så det blir en lugn helg denna helgen men nästa blir det tjejkväll, först middag sen utgång men en lugn utgång:)
ha faktiskt kommit på att man kan ha roligt utan alkohol när man går ut;) bara man ha rätta inställningen.

nu ska jag börja planera min 20-årsfest, blir nog middag sedan förfest sen utgång!
& börjat planera 3:ornas avslutingsfest, eller börjat är i slutet av planeringen för festen kommer äga rum i februari!


Å ni glöm inte å kolla på pardise hotel ikväll å imorgon är det andra avenyn säsongspremiär tro det är som vanligt kl.9 :)

allt från mig.

PUSSpåER<3

Perfekt!

Hellu bloggen:) !
Som ni vet ha jag varit i Stockholm dom senaste dagarna med min mamma hos hennes så kallade pojkvän;)
resan upp va en plåga, mörkt & tråkigt!
när vi väl kom fram så fikade vi lite, jag, mamma å patrik. sedan blev det bedtime för klockan va ju trots allt 3.
dagen efter vaknade jag upp med ett glatt humör å hade dendär semesterkänslan i kroppen att jag inte behövde göra något viktigt utan att jag bara kan roa mig dessa dagarna. så det kändes väldigt skönt eftersom det ha varit rätt mycket den senaste tiden.
Jag & mamma bestämde oss för att gå en runda efter morgonkaffet i det kalla vintervädret.. kan ju säga att det är mycket kallare i sthlm enligt mig & mycket mera snö. vi gick ett ganska kort runda, kollade runt lite bland småbutikerna där som jag kan säga är väldigt små till och med ica va jättelitet. man fick nästan cellskräck..
När vi väl kom tillbaka så bestämde vi oss för att åka in till sthlm city så vi åkte tunnelbanan in å gick av vid t-centralen där lillis mötte upp oss. Vi gick lite å kollade för det va ju ett riktigt bra tag sen jag va i sthlm, tro det va när vi va på familysemester då vi knappt stannade i sthlm en dag.. annars så ha jag varit där många gånger när jag va liten för min farmor bodde där.
Vi bestämde oss för att gå å sätta oss någonstans så vi drog till Pilot där vi satt å hade det riktigt trevligt! innan vi gick så gick jag fram till bartenden å frågade om lite tips vart man kunde gå ut där det va 18årsgräns. & han sa några ställen som verkade riktigt roliga. han ringde tilloch med sina vänner om dom kunde dra ut med oss så vi gick till roliga ställen så vi hade kul men vi drog ut själva istället sen på kvällen. emellan utgången så gick jag, mamma å patrik till en pizzeria å åt den hette tydligen mikel räv,ha ha! god pizza iaf!
Kan säga detdär med tunnelbanan var svårt innan man fick in hur det funkade åså, va så nervös när jag åkte in själv för att möta upp lillis på plattan att jag skulle gå på fel å gå av fel men det gjorde jag inte:D så stolt över mig själv.
kvällen började på T.G.I friday väldigt fint ställe enligt mig där det sitter mycket folk å alla är uppklädda å fina. å det va en stor bar också.
vi satte oss ner å beställde drinkar sedan dröjde det knappt en 15-20minuter förens det dök upp några finelooking guys å frågade om det va okej om dom kunde sätta sig hos oss å vi sa naturligtvis ja. vi snackade lite vi märkte att dom va lite dryga så vi utslöt dom från våra diskutioner å pratade med varandra sedan kom det fram en kille å frågade om vi ville sätta oss med dom så vi gjorde det å dom va riktigt trevliga å roliga.
efter friday så drog vi till marie levou  med dom två killarna som också va en stor bar med mycket folk. det va riktigt trevligt där, satt där i ungefär 2 timmar.
sedan tog vi en taxi till city då vi drog till max å käkade,det bästa om man är fyllehungrig!ha ha.
där vi träffade Jane Timglas från Mammas pojkar. vi började snacka med henne en massa.
sedan satte vi oss ner då gästades vi av några trevliga stockholmare. satt där ett bra tag, trevligt snack så det blev ett tag:)
vi kom hem runt halv 5, jag sov hos lillis där hon va med klassen. fick gå upp vid 8 på morgonen då jag skulle ta tunnelbanan hem, tro ni inte jag satte mig på fel? Jo klart jag gjorde åt andra hållet.. så ringde jag mamma å sa att det va lite konstiga stationer så hon sa hoppa av vid nästa station å gå på rätt. det gjorde jag å kom hem tillslut.
Dagen spenderades av mycket sömn å tv! sen på kvällen åt vi middag, asgod mat!
lite senare på kvällen kom carla å hämtade upp mig så åkte vi in till city där vi checkade in på hotell, vi tog en drink på hotellet sedan gick vi en lång runda i stan, det va svinkallt men kul:)
dagen efter så mötte jag upp lillis i city efter mycket bråk om vägen, för jag kommer aldrig ihåg hur man ska gå så jag gick åt helvete. haha. men vi hittade varandra tillslut. vi gick till mcd där vi åt frukost sedan mötte vi upp carla å gick på NK å gallerian.
sedan gick vi å fikade på en litet mysigt café.
efter det gick vi å beställde biljetter till avatar som vi skulle se i 3D. gud va man såg ut i domdär glasögonen.haha. bilder kommer på mig å lillis i domdär;)
filmen va riktigt bra, ha ju sett den innan men nu va det mer känsla i filmen å det va coolt i 3D eftersom det är så mycket som händer i filmen.
när vi väl hade sett filmen så sa vi hejdå till carla så åkte jag å lillis hem till patrik där vi gjorde oss iordning sedan drog vi till baren där dom hade karaokekväll, hur kul som helst. tror vi sjöng 3-4 låtar. vet ej om publiken gillade det men det va kul:D
sedan drog vi ut i city, träffade på en massa roligt folk. blev max igen efter utgången. asgott.
på lördagen blev det en slapp dag, ca4 så åkte vi hem, tyckte det gick fort hem, fast sov ganska mycket på vägen hem.
när vi kom hem så drog lillis till micke å jag mötte upp en god vän som tillbringade natten här, blev mycket skratt!
på morgonen var jag helt död, hade halsont å hubudvärk, var nog för att jag inte ha sovit riktigt på länge..
men söndagen va en helt okej dag.

Idag var jag i skolan, soft dag för vi hade bara två lektioner å sista lektionen kollade vi på film, värsta konstiga italienska filmen men den va väl bra..

måste bara kommentera att jag tycker det va fel att catja fick åka hem.. men det är ju ett spel. men hoppas hon få komma tillbaka:)
glöm inte å kolla imorgon på paradise hotel kl.10 på kanal 6:)


















riktigt fyllekort där, haha tro jag sjunger eller något, men jag bjuder på denna;)


It's sthlm baby:D

PUSSpåER<3

så go låt!


snapsa hostmedicin..

Hellu!
Igår va det första dagen i skolan å den va helt okej:)
rolig dag å mycket flummig.
yes, jag är typ sjuk, ha hostattacker på nätterna så jag inte kan sova ens en minut..
så köpte hostmedicin igår som smakar asäckligt! få backflash från när man snapsa lakrisdrycker som jag inte gillar!
så det är en plåga att ta hostmedicinen men min hals blir bättre å bättre så det är bra:)
ser ut att bli en rolig vecka iaf, men skriver inte om det nu utan imorgon får ni reda på det:)
lite hemlighetsfull idag, hihi;)



mittbena:D va de fint? det tycker jag iaf !


my hair:) ( min mamma i bakgruden.. )



min katt i min pälsmössa:D söt va;) (det va svårt att få katten vara still så ni för nöja er med detta kortet)



PusspåER<3

Idag börjar rutinerna igen!

Hellu:)

inatt har jag hostat ihjäl mig totalt känns det som.. sovit kanske en timme, är sjukt trött å tung i huvudet men jag tänker gå till skolan ändån:)
kan ju inte säga att jag ha saknat själva läxor å arbeten men jag ha saknat vännerna i skolan !
Jag fåse vad som händer efter skolan men tro det blir en lugn kväll, vill ju bli frisk. Men ska köpa hostmedicin sen men jag gillar inte smaken för jag tänker på jägermeister,haha!
Ne nu ska jag dricka lite mer kaffe sen dra jag mig mot skolan!


PusspåErR<3

haha!


haha(;


Har ni hört ryktet om Morgans?

jag har;) haha!
kom  inte på en bra rubrik så det blev som det blev;)

men hej alla vänner:)
har nog inte uppdaterat på några dagar känner mig så dålig på detta men nu är jag på gång igen.
tidigare i veckan ha jag umgåts med Lillis för det mesta å vi ha väl gjort en massa grejer typ sprungit runt överallt känns som om jag inte ha varit hemma å andats på flera veckor så nu är jag hemma å andas å är så övertrött.
haha, sitter typ å skrattar över gårdagen.
jahaopp då kan jag berätta vad jag gjorde igår då,
vi var på bio igår, jag,lillis,nudju,linnea,sabina & robert på "Har ni hört ryktet om Morgans" & den va riktigt rolig & bra kanske inte den bästa filmen jag ha sett men den va bra så den rekomdera jag att se.
efter bion drar några av oss till Corner där vi satt ganska länge å hade det trevligt sedan drog jag å Linnea till bistro där vi mötte Lillis & Jullan. The trend hade ordnat så Tim å Jane från Mamma pojkar kom dit å Jackie från Paradise Hotel kom dit å gästade å festade & så var det tjejkväll från kl.22-23 så det var hur kul som helst å soft att vi bara va tjejer som va där i början.
efter en stund när vi ha dansat å sånt så samlar vi mod & går upp till gästerna å sätter oss där å pratar å ha kul med dom där det också bjöds på drinkar:)
Jag satt mest & pratade med Tims bror Kalle som är Dj i Malmö för jag tyckte han va en riktigt rolig kille, tiden gick å gick å vi sprang runt lite satt ner å hade det trevligt å klockan blev väl sådär 1 då va jag tvungen att springa till en kompis som satt på corner å informera att vi är bjudna på efterfest med jackie,tim å jane.
sedan sprang jag tillbaka då hade tydligen kalle druckit för mycket så jag tog hand om honom å frågade honom om han ville till hotellet sålänge å vila innan efterfesten & det ville han så jag hämtade min kompis så drog vi till first hotel där vi vilade allihoppa en stund sedan kom han på att han ville inte efterfesta å tim ringde å frågade om vi alla skulle komma till en efterfest någon annanstans än hotellet då sa han nej så då drog jag å min kompis hem med taxin.
tänkte jaha det av väl en händelserik kväll synd att det inte blev någon efterfest för jag va riktigt pepp på det..
så vi går av vid mig å går förbi en lägenhet där vi ser en massa människor dansa å sånt å jag ser på väggen att det står the trend så då tänkte jag att jag kan gå in å iaf fråga om en cigg för mina va slut så vi plingade på dörren å så öppnades dörren, & det av Tim som öppnade dörren. direkt sa han, va är min bror. jag skrattade å sa att han ligger på hotellet deckad å säker. å tim frågar vill ni efterfesta då, så vi sa ja å stiger på där det va en massa människor å Jackie å ägarna av The trend. Vi snackade mest med Jackie å hon snackade en massa om Paradise Hotel, massa gossip, askul !
så ja en lyckad kväll kan man säga:)
kom hem runt 6 men vi bestämde oss för att inte sova för vi skulle ändå åka vid 8 till Nybro på fotbollscupen men vi deckade i en timme sedan drog vi till cupen där vi hade väldigt kul eftersom vi va övertrötta :)

Ha inte haft såhär kul på länge ! man ha alltid kul med rätt kompisar:)

nu ska jag sova för jag ha inte sovit på ett dygn eller något.

ha det bra :)

PUSSpåER<3




Lillis med sitt älskade skumpa;)


Tim:)



:)


:)


Linnea Jackie Kalle:)




<3

Lovet är slut..

men inte för mig,hah;)

jag börjar på måndagen å det är så skönt! lovet ha gått så fort, å hela lovet ha varit crazy..
häromdagen va jag på bio med en massa, vi kollade på Avatar & den va sjukt bra! men sjukt lång.
som dom lever i filmen vill jag leva;)
igår va jag först med Lillis på stan sedan sällskapade simon oss sedan gick Lillis till micke.
Jag å simon kollade runt lite i stan sedan drog vi hem till mig där vi åt lite å kollade på film. sen åkte vi samma buss in till stan där simon drog hem å jag drog till micke eller utanför honom där alla stod sedan drog vi in till palace. Jag å Julia va dom enda som inte drack av våra kompisar men vi hade kul ändån. händelserik kväll faktiskt!
Imorgon blir det chilldag på fredagen blir det bio med girlsen å vi ska se har du hört ryktet om  morgans, tro det är asrolig:)
sedan efter bion blir det the trend där det är tjejkväll å tim från mammas pojkar gästar, kommer bli en rolig kväll:)


hinner inte skriva mera nu, men ha det bra:)


PusspåER<3

kör en vit månad & håller huvudet högt!

yes ni hörde rätt:D

ne men känns lite som att man måste chilla lite med festandet å fokusera på skolan å träningen. det ha varit helt crazy dom senaste dagarna. klart att jag kan gå ut å ta det lugnt men känns som att dethär halvåret som är kvar ska jag ta vara på skolan å köra hårt å göra det bästa:)
ha nog glidigt lite i höstterminen men nu ska jag inte vara hemma någon dag om jag inte är dödssjuk, mitt nyårslöfte!!!
måste skaffa mig ett helgjobb om det ska bli Malta om 2månader!!!
aha kan säga att dem senaste dagarna ha väl varit crazy å bra men också för mycket.
så mycket i tankarna just nu så det nästan är svårt att fokusera på något viktigt..
måste fixa till några grejer nu innan lovet är slut som gör att man är ofokuserad.
Ikväll blir det bio, avatar. hoppas den är bra, har iaf hört att den är bra:)
så mys dag kan man säga att det blir! mycket behövligt!

jahopp det va väl allt.


PUSSpåER<3

pitbull


Hard


RSS 2.0