Godmorgon:)

Vaknade nyss, är astrött!!!
Igår blev det ut å käka lite med en kompis det va mycket trevligt!
Efter det så drog jag till Palace för att möta Linnea där vi dansade å hade kul, måste bara tillägga att jag va nykter igår(y)
Snart ska jag dra in till stan med Mami sedan efter det ska vi till maxi å handla som jag tycker är så kul.......
Ikväll tro jag nog att jag skulle vara med Simon, fåse vad vi hittar på.


blev ett kort inlägg men måste göra mig iordning nu.





Pyyyyysss:)

23 februari å det snöar fortfarande..

hej alla bloggläsare:)
förlåt för jag inte ha uppdaterat på länge men ha ingen bra ursäkt till det, bara varit upptagen å massa.
Nu ha jag sportlov å det kändes väldigt behövligt,  så trist väder bara. Jag gillar absolut inte snö! Jag gillar vår, sommar & början av hösten. Som ni kanske märker så gillar jag när det är varmt.
Dom senaste dagarna ha jag tagit det lugnt eller sen i lördags. I fredags var jag där emot ute å festade !
Ha inte riktigt planerat denna veckan men en sak jag ska göra varje dag är att träna, om jag ska ut å gå eller bara en friskispass eller något sånt. Känns verkligen som man ha kommit ur form..  Så nu jävlar ska jag bli fitt. !!
Nån dag i helgen har jag & en kompis bestämt oss för att äta middag ute & ha en myskväll på stan. Annars är jag bara sugen på att åka till Stockholm eller Göteborg å shoppa å mysa på en massa caféen, jag är ett caféfreak, älskar att bara sitta flera timmar med en kompis å dricka nån kaffe å snacka en massa, det mysigaste jag vet.!!
Fåse hur det bli denna veckan kan säga att jag är ganska spontan så det förvåna mig inte om man åker iväg 2 dagar till huvudstaden eller götet.
Nu ska jag dricka mitt kaffe sedan blir det väll att gå ut å powerwalka med mandy:)



PUSSpåER<3




åå det snöar:(

Hej alla:)
det snöar en massa, bli så sur på detta vädret.. hatar att det är kallt å blött..
anyway så sitter jag å dunkar papi chulo här, ha ha! den är så bra;)
igår träffade jag Simon som jag inte ha träffat på länge efter det följde jag med & tittade på Dinos "lägenhet", väldigt fint.  Ikväll tro jag nog att vi kör en förfest där sen blir det Harrys/volym. Är faktiskt riktigt pepp på att gå ut ikväll, brukar inte vara det mitt i veckan men idag så ska det festas förfullt:D

Funderade på att byta min blogg till Finest.se, eller vad tycker ni?
Tro jag få mer läsare där & fler randoms som läser & komentera den.
Men jag funderar bara på det..


Nu ska jag fixa det sista sen drar jag till min praktik, hoppas jag ha lite å göra idag, vill hem tidigt ska nämligen storstäda i mitt rum om jag hinner för jag orka inte ens kolla in här , ser förjävligt ut!!!!
Nae nu ska jag fixifiX å lyssna på prince-kiss, den är så braa:)))))



PUSSpåER<3
/only urs mli

alla <3 dag.

Hej:)
idag är det alla hjärtans dag , tycker seriöst det är en överskattad dag.
Okej att man planera att ha en mysig dag med sin pojkvän/flickvän att det är en speciell dag då man verkligen hitta på något men tycker fortfarande att det är en överskattad dag. Om jag ska fira den dagen seriöst så ha typ som ett tema ute på något ställe typ som palace att man ska gå in med en dejt å att man ska ha på sig särskilda kläder å sånt, det vore kul.
Anyway så ha min helg varit trevlig, jobbat & umgåts med goa vänner.

Nu ska jag läsa min bok Ett öga rött . Tycker den är asgo fast svår att förstå ibland för den är skriven i rinkebysvenska men bra bok iaf.



PUSSpåER<3

äntligen fredag..

Hej:)
betyder inte att det blir en lugn dag ska jobba ikväll..
känner inte för det för att det är så kallt å så vidrigt väder ute, blir så seg av detta vädret.
Vill hellre ligga hemma å gosa framför tvn å kolla på en mysfilm:D
men aja blir nog kul å jobba ikväll, hoppas på mycket folk.

nu ska jag tvätta mitt hår så ses vi på palace ikväll folket;)


PUSSpåER<3

-dem ha alltid en baktanke..

yes,då menar jag killar !
För några dagar sen åkte jag å en kompis med en annan kompis så satt killarna å snackade om tjejkompisar, en av dem sa att han skulle nog aldrig kunna ha en bästa tjejkompis som han inte skulle göra något med. då menade han att en kille ha oftast en baktanke när dem umgås med en tjej, kanske att strula med henne, kanske att ha sex med henne. En sak dem inte kan hjälpa utan att det bara är så.
Jag håller med ganska mycket i det han sa, jag tror nog att dem flesta killkompisarna som man umgås med själva ha nog en baktanke. Tänk såhär, när man väljer en vän så väljer man en som om man väljer en partner, är han/hon snygg, trevlig,bra humor osv.. Så då har man oftast en kompis som man tycker är snygg, eller hur?
Då är det lätt att attraheras av kompisen, då blir det automatiskt att någon av killen eller tjejen har en "baktanke" alltså man kanske inte tänker den innan så utan när man umgås så kan det lätt bli att man attraheras av varandra eller den ena av den andra. Så det är därför det är svårt att ha tjejkompisar för killar å svårt för oss med, fast tycker att vi tjejer ha det nog ganska lätt att vara kompisar med killar.
Iaf jag, jag kan säga att jag har väldigt roligt när jag umgås med killar, lättare att prata å skratta. Så umgås jag med människor från många kretsar det vill säga sånna som jag kanske aldrig skulle kunna dejta.
Därför blir det lättare att umgås med killar utan att ha den baktanken, men dem kanske ha den baktanken?
det vet inte jag säkert om dem inte har..
Så killar!!! va kompis med tjejer som ni inte känner er attraherad av, bara ett tips.
Jag är ingen expert men ville bara dra upp detta eftersom det förekommer i många samtal å i vardagen för många som tycker att det är jobbigt med killkompisar som man är jättebra kompis med som vill ha sex/strula med en.
Eller så skärper sig både tjejer å killar så man kan vara vänner som om man umgås med sina tjejkompisar/killkompisar !

yes de va de!

Varit på praktiken idag, va först hos fabror doktorn på morgonen å det gick nog helt ok.
På praktiken så låser jag in mig själv på toan på övervåningen.. Jag fick lite smått panik men läget av under kontroll, tänkte att jag skriker hallå & banka på dörren så hårt jag kan så måste någon höra mig å det gjorde min chef efter 15min, ha ha! Skönt att komma ut där ifrån;)
nu sitter jag här & skriver sen blir det att dra iväg.


PUSSpåER<3

sjuk, inte bra alls..

Hej bloggen
Jag är sjuk igen.. fattar inte att jag har så lätt att bli sjuk.
Tråkigt är det iaf att vara sjuk, nu är jag stabil alltså att jag kan göra saker å hålla mig vaken för jag ha pannodil med starkare dos hemma som gör att jag mår pretty good i typ 2 timmar max.
Jag kan berätta lite om helgen eller veckan också.
I onsdags va jag ute på the trend, det va väldigt roligt. det va typ en sån onsdag då I <3 Rnb brukade ha förut, mycket folk bra musik osv..
Iaf rolig kväll!
Torsdags blev det en lugn kväll med några vänner, vi åt pizza å flummade;)
I fredags så jobbade jag, helt okej kväll. jag slutade runt 1tiden så jag å några jobbakompisar va kvar på palace å drack lite å hade kul.
I lördags va jag med Agda på kvällen å fikade, väldigt roligt. Va så skönt med en lugn kväll faktiskt , bara dricka kaffe å snacka med en vän, under kvällen dök det upp en massa bekanta vänner som vi snackade med sedan runt 2tiden så åkte vi därifrån , vi åkte till en "efterfest" där jag lekte bartender å blandade min kända midori+mjölk+vodka & en black russian . såå goda drinkar!! aa blev baera dom två drinkarna sedan åkte vi hem för att sova.
Igår blev jag sjuk, min energi började sakta men säkert att ta slut i kroppen under dagen, så kl.5 någonting så somnade jag med gråtfärdiga ögon, dom bara rann hela tiden.
Sov hela kvällen vaknade till att mamma kollade på Beck på tvn, jag bad henne byta kanal för jag pallade inte kolla på en svensk film, sen kom mamma med en pannodil, somnade efter den vaknade på natten & var helt kallsvettig men mådde bra, gick runt lite i lägenheten sedan back to sleep.
Idag mår jag bra om jag ha tagit tabletten men inte annars..

nu ska jag försöka hålla mig vaken så jag kan sova inatt å gå till skolan imorgon för jag ha inte tid att vara sjuk, för mycket att göra just nu.


PUSSpåER<3

RSS 2.0