HEHE heyy.

uhh jag ha varit riktigt duktig idag!!! gick upp tidigt & va iväg en stund.. när jag kom hem så började jag städa som tusan!! & nu är jag nästan klar. Fint blev det iaf!
Kollade på Big Brother premiären igår & det va skitkul! Kommer att bli kaos i huset för det är så olika människor i huset, kommer bli kul att se.
Jag är världens tönt också.. Sitter & kollar på Glashuset (bigbrother)Live! det är 4 stycken människor som är instängda med varandra. Grejen med glashuset är att dem tävlar om en plats i huset. Det är två stycken som kommer att få komma i BB-huset på Söndag!
Dem är faktiskt riktigt roliga, Det är Gurkan, Roza, Sophie & Jimmie. Jag tror att Gurkan & Roza kommer att få komma in i BB.huset på söndagen. eller ja hoppas! HEHE.

Kom på en sak.. Börjar snart plugga, den 7 mars börjar jag! ser fram emot det faktiskt!
Kollar just nu på min störda katt som står på dörrkanten & piper, seriöst det måste vara ett allvarligt fel på denna katten? Om någon vill ha henne så är det bara att höra av er, hon är ju faktiskt underhållande ;)



sometimes its just not enough..





Pusssssss <3

fridayy

Godmorgon.

Sitter här & skådar mina naglar för jag ha målat dem röda! Igår när jag letade efter min bikini så hittade jag alla mina nagelack & tillbehör som jag ha letat efter ett par månader så gissa om jag blev glad?
Inte lika glad var man på kvällen, men det kanske ordna sig..
FASEN vad det snöar nu.. varför? varför NU? jag blir bara mera sur när jag ser snööön..
satt faktiskt & skrattade åt dem som bor i Sthlm att dem hade det förjävligt med snön så en sekund efter så börjar det snöa satan här i Kalmar.. Karma is a bitch right? haha!!!

Nej nu måste jag fixa lite, skriver om en stund.


PUSS <3

neeeej, det snöar..

Godmorgon!

Vaknade nyss & nu sitter jag här & dricker kaffe, ha sovit riktigt bra inatt! Känner mig jätte utvilad.
Det enda som jag kan störa mig på är snön , okej det snöar inte mycket men det är bara irreterande att se, vill att det ska bli vår så man kan gå i tunna kläder.
Daniel & jag pratade här om dagen om min blogg, att jag inte uppdaterar så mycket.. då sa han iallafall att han kunde hjälpa mig med min design, då tro jag att jag kommer blogga mera eftersom då är min blogg snygg! Jag & min bror satt kanske för nästan ett år sen & försökte med designen på min blogg men det ville sig inte, haha..  Ne så när designen är klar så lovar jag att jag ska blogga varje dag!
I helgen ska vi iväg, kommer inte ha mobilen på mig hela tiden så ni vet de, skriver mera om detta imorgon.

ne nu måste jag göra mig iordning ska strax iväg.


PUSS.


RSS 2.0